• Marca Calvin Klein

Istoric

 In 1997 designerul american Calvin Klein si-a unit talentul formidabil cu Swatch Group pentru a lansa divizia de ceasuri CK Watch, un brand care se diferentiaza prin design rafinat, contemporan si intens. S-a nascut astfel un nou tip de ceas, si anume ceasul accesoriu fashion.

Astazi peste 200 de modele swiss-made concepute pentru barbati si femei pot fi regasite in vitrinele magazinelor din peste 60 de tari. Aspectul geometric al produselor lansate in anul 1997 s-a transformat treptat in linii fluide si senzuale care reflecta tendintele actuale in materie de design. Fiind un reprezentant de marca al industriei elvetiene de ceasuri fashion, Calvin Klein este lider international al acestui segment.

Brandul a acceptat o noua provocare in anul 2004 cand echipele celor doua companii din Bienne si New York au lansat si colectia de bijuterii denumita Calvin Klein Jewelry. Avand ca sursa de inspiratie viata de zi cu zi, designul liniei de bijuterii a avut un succes imediat. In prezent brandul este intr-o continua ascensiune, fiind caracterizat printr-o imagine sexy, linii senzuale si rafinament.