• Marca Davidoff

Istoric

Fondatorul companiei, Zino Davidoff s-a nascut pe 11 Martie 1906 in Kiev. A fost cel mai mare dintre cei patru copii ai comerciantului de tabac Henry Davidoff. Primii ani ai copilariei si i-a petrecut in Kiev, iar in 1911 familia sa a emigrat in Elvetia. Dupa terminarea studiilor si-a indeplinit visul: a plecat intr-o lunga calatorie in America Centrala si de Sud, calatorie ce a a vut un impact major asupra vietii sale. La intoarcerea sa in Geneva in 1930 a preluat afacerea tatalui sau si a condus-o cu succes. 25 de ani mai tarziu firma sa a devenit cunoscuta pe plan international, iar magazinul avea o impresionanta lista de clienti intre care actori, scriitori sau politicieni. Zino Davidoff imbratisa viata cu entuziasm, aventurandu-se pe toate continentele si culturile intr-o continua expeditie in cautarea a ce este mai bun. 

El avea convingerea ca adevaratul lux este experimentarea frumusetii si placerii absolute in fiecare moment. Dincolo de bogatii, Zino a căutat innobilarea sufletului si a simturilor ca artizan al vietii bine-traite. El si-a deschis mintea dincolo de granite si si-a cultivat astfel expertiza. A lasat o moștenire legendara marcata de spiritul sau liber, de pionierat, patruns de intuitia lui, de tenacitatea lui si de pasiunea pentru excelenta. A ramas devotat principiilor sale riguroase si inovative care au construit brandul si astfel a creat mitul Davidoff. Acesta nu este doar patrimoniul lasat succesorilor de Zino, este harta care ne ghideaza in expeditia catre viitor. Filozofia Davidoff este: “traieste fiecare moment la maxim!”. Minimalism elegant, design iconic si materiale premium combinate cu maiestria perfecta, acestea sunt caracteristicile fundamentale ale produselor Davidoff care sustin stilul de viata holistic si mobil al cetatenilor lumii. Dincolo de granite, depasind limitele, echipa Davidoff culege tot ce are lumea mai bun de oferit si livreaza o promisiune - a excelentei fara compromisuri, calitatii si priceperii. Crezul pe care il urmeaza Davidoff este ca placerea oferita de un obiect frumos, realizat din materiale de cea mai buna calitate, de catre adevarati profesionisti ne intensifica sentimentul ca traim pe deplin. Cu un design unic, ceasurile iconice Davidoff Very Zino sunt ovale, inspirate de vechile harți ale globului. Designul este un omagiu adus ideii pe care harta o reprezinta - toate culturile sunt conectate, lumea este una. Colectia Velero are ceasuri unice facute pentru drumetii zilelor noastre.

Produsele sunt create pentru persoanele care calatoresc foarte mult, dar sunt acasa oriunde s-ar afla. Pentru barbati si femei, care se afla in fiecare zi in centrul furtunii, dar raman calmi. Numele, imprumutat din spaniola, inseamna "a naviga" sau "marinar". Designul este sportiv, dar elegant si are caracteristici maritime - carcasa rotunda fiind inspirata de un hublou. Farmecul sau face din "Velero" o comoara pentru tot restul vietii. Cu o provenienta rafinata si o estetica eleganta, luxoasa pentru a face calatoria prin viata si mai frumoasa, accesoriile din piele create de Davidoff sunt suple si senzuale. Toate articolele sunt produse in Italia. Fiecare piesa innobileaza functionalitatea apeland la sensibilitate si distinctie, bucurand in acelasi timp simturile. Instrumentele de scris Davidoff sunt concepute cu eleganta frantuzeasca si precizie germana. Comunicarea este simpla: calitate excelenta, design deosebit si maiestrie imbatabila. Cu o precizie care duce la inspiratia suprema, instrumentele de scris Davidoff vor fi varful imaginatiei posesorilor.