• Marca leBebé

Istoric

Silueta simpatică a unui băieţel sau a unei fetiţe este cu siguranţă cel mai preţios accesoriu pentru o mămică.  

Devenite un must-have pentru mămicile de pretutindeni, leBebé sunt mai mult decât simple bijuterii. Sunt simbolul dragostei pe care o mamă o poartă copilului său, o dragoste de care ştim cu toţii că doar mamele sunt capabile. Legătura unică şi atât de specială dintre o mamă şi copilul său devine astfel simbolul unei emoţii universale şi a unei întregi colecţii de bijuterii pe care toate mămicile le adoră.

Elegante, rafinate şi jucăuşe, pandantivele, inelele, cerceii, brăţările şi colierele leBebé sunt realizate din aur de 9 şi 18 ct. Mamele pur şi simplu le vor adora, fie că sunt cu diamante sau fără. Şi, pentru ca taţii să nu se simtă excluşi, designerii leBebé au creat special pentru ei o colecţie de butoni. Realizate exclusiv in Italia, aceste bijuterii îi amintesc celui care le poartă de cele mai frumoase momente din viaţa sa, acelea care contează cu adevărat.

Colecția leBebé cuprinde peste nouăzeci de bijuterii, majoritatea pandantive pe un lănțişor din aur sau pe un şnur colorat. De asemenea, aceasta include ceasuri, parfumuri, eşarfe, rame pentru fotografii și obiecte pentru botez sau o petrecere dedicată mamei şi copilului.

leBebé este un brand Lucebianca, grup bijutier lansat în anul 2006 și administrat de familia Verde, care produce și distribuie de asemenea mărcile Vera și Qabala.